Back to Top

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo neljännesvuosisadan ajan. Yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen pyrkimyksemme oli tuottaa ilmapalloilla iloa ihmisille. Päivittäin meillä työskentelee yli 40 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä.

Yrityksemme toiminnan ytimessä on ollut tuottaa iloa ja samalla auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tuottavaa lisämyyntiä tarjoamiamme tuotteiden avulla. Olemme ilmapallojen ja juhlatarvikkeiden maahantuoja ja jakelija. Haluamme olla Pohjoismaiden haluttavin yhteistyökumppani juhlien ja tapahtumanäkyvyyden alalla. Missiomme ”mahdollistamme onnistuneet tapahtumat ja juhlat” kuvaakin hyvin tätä ajatusta.

Toimimme vastuullisesti ja pyrimme parhaamme mukaan edistämään alan kehitystä valitsemalla sellaiset yhteistyökumppanit, joiden laatutaso ja toiminta vastaa omia vaatimuksiamme ja alan standardeja. Kuulummekin mm. leluyhdistykseen ja lukuisiin muihin toimielimiin niin Suomessa kuin Euroopassakin mm. eurooppalaiseen Balloon & Party Council -neuvostoon, jonka tarkoituksena on varmistaa alan tuoteturvallisuus, yhtenäiset toimintatavat ja tehdä alaan liittyvissä asioissa yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Olemme kasvaneet vuosien varrella yritysostoilla laajentaen tuotevalikoimaa, osaamista sekä tuotantoa omalla mainospallopainolla. Vähittäisasiakkaiden Juhlamaailma-konseptillamme on oma verkkokauppa ja viisi myymälää Helsingissä, Espoossa ja Tampereella.

Lisää tietoa Ilmapallokeskuksesta

ILMAPALLOKESKUS